tjena...

hej....
nu har jag varit i datca i 3 veckor, men immorron sa aker jag till ankara o sen ska vi nog kolla pa nan klanning till min kusinds bröllop, o efter d skajag nog till istanbul o pa bröllop.av nan langre klanning.

men ett problem har man ju, jag vet inte om jag ska köpa en fin koktail dress eller en lite finare model
 


men jajaja jag maste dra o laga kaffe nu för annars kommer jag vara flummig nar jag drar hem fran nina o d vill inte mina föreldr, tror  jag i alla fall.PUSS O HEJ.



see yaa




//selinay


hejhopp.

hejsan allihopa!it

sist skrev jag om att jag hade varit pa en bat hela dagen, men denna gangen ka jag faktist baretta att jag e pa baten nu  och jag ha varit har i tva dagar och kommer vara har en dag till.
vi har akt runt en hel del i turkiet nu och denna gangen lovar jag att jag ska satta ut nan bild.
och snart e d brollop pa gang o da maste man ju dra o handla klanning o sa\ men nu maste jag dra for vi ska ata middag hejda


see yaa

//seliany

sorry =(

hejochförlat.
hej, nu har jag inte skrivit pa flera dagar o det ar faktism mitt eget fel eftersom att jag har solat o badat o sant hela tiden, idag var jag ute me baten hela dagen o jag har blivit lite brun men mast röd för jag somnade i solen, men gud vad jag alskar det turkiska havet d e bara sa fint man kan liksom se igenom vattnet,  pa vissa stallan e d helt blatt, turkast eller ljusgrönt allts e d helt underbart.
men nu maste jag dra för vi drar ut nu me vannerna, hejda


//selinay

lang tid...

hejsan, jag vet jag har inte skrivit pa jatte lange nu men har faktist inte haft tillgang till nan dator...
egentligen har jag inte tid att skriva  nu sa ville bara kolla laget.
igar var jg pa pedikyr o gud vad fin jag blir nu.men som sagt vi ses senare, ha det jattte bra



see yaa

//selinay

just wonderful...

hej igen.
Man kan tro att det var en helt vanlig dag idag, egentligen var det d men en sak hande o det vet elin sa fraga henne om ni vill veta.
Först drog vi till ANKAMALL kolla lite klader o skor o sant och sen drog vi till en helt vanlig fiskresturang o at mat dar.
o nu e jag hemma o letar  efter ett efternamn.Pinsamt.Men d e vart det, jag lovar , ni kommer tycka likadant bara ni far se...
fan vad jag vill men inte kan skriva för min syrra kollar in bloggen ibland och hon behöver inte veta.
shit elin fan vad man mar konstigt och jag kan satta pa att den koqtailen jag fick innehöll sprit fast vi sa till dom att inte h d i, fast jag har inget emot det, d e ju bara gott.
Morgondagens plner blir ett poolparty hos en av vannerna han fyller ar sa jag drar nog och handlar bikini.
aja ses sakert imorgon, just nu har jag mycket att göra.Letar fortfarande efetr efternamnet.
hejda



see yaa



//selinay


t jena

hejsan!
Nu ar jag tillbaka fran karadeniz/svarta havet, var pa bröllop dar men vi gjorde mycket annat ossa.
Jag var bland annat pa rock konser er tva kvallar i rad och vad jag minns har jag inte haft sa kul pa nan konser förut,
men konsererna var fantsatiska fast jag blev sjuk fast  skiter jag i för jag fick vara pa dom underbara konsererna.


Utkast: hejsan sockertoppar, ...


hejsan sockertoppar, anledningen till att jag lagger ut denna bilden ar saklart inte för att jag tycker den e jatte fin utan för att visa elin frillan fast dar ar den inte heller jatte perfekt, jag var inte hemma innan och kunde inte skribva pa bloggen och det kommer nog bli sa igen för snart drar vi till karadeniz, liksom kusten har i turkiet.ni vet dar vid svarta havet men, men,



bilden ar tagen pa metu  (Middle East Tecknikal Univirsity) nar jag var pa en av mina kuseners examen.
puss.o.hej.llever.pastej

swrovski

sadana har jag

cherry berry

hejsan, jag har varit hos farmor och farfar  nu i narra dagar och ska snart tillbaka dit, dom har ingen internet dar men man kan göra mycket annat kul.
pa dagarna var jag i tradgardarna som var fulla med en massa trad och buskar med dem godaste frukterna, basta baren och finaste blommorna. jag plockade en massa örbar och rosor, men klart plockade jag mycket annat med t.ex. aprikoser, persikor, vindruvor o sant.
pa kvallarna ar det ett helta nnat liv, barbique varje kvall och sedan sitta   i vanners tradgardar tills brasan slocnar. kort sagt ett underbart liv,
men tyvarr kan jag bara skriva allt jag levt, jag kan tyvarr inte visa bi,lder för att jag har tappat bort min kamera, men jag tror jag vet var den ar...snyft.


men nu ska jag ut o shoppa, ses senare



//selinay


RSS 2.0